Halaman

Monday, 20 October 2014

Our Little Princess

Hanya beberapa entry saja pasal anak aku,aku kadang fikir tigajuta puluh kali nak update pasal anak aku,sebab nanti orang ingat aku bangga tak bertempat macam aku sorang ada anak. Tapi niat aku as a mother,satu hari nanti anak aku dah besar,dia baca blog aku,cerita tentang diri dia,saat dia membesar.Kalau aku pun aku terharu. Aku takda reta berkarung2 nak bagi anak anak aku,mungkin ini antara salah satu kenangan untuk anak aku. Penulisan aku. 

Tapi aku tak habis fikir lagi samaada wajar atau tidak .



Tinta ikhlas Salsabila

No comments: