Halaman

Friday, 6 March 2015

Jubah Murah Dah Murah Pastuh Ada Sale lagi

Selalu cari jubah material best tapi harga berpatutan meh nak share jubah best tengah promosi kaw2 nih,design simple dan eksklusif available untuk saiz s/l dan xl/xxl.
Yang berisi jangan risau sebab memang tak ketat lansung bahagian dada yang mana selalu kita jumpa kain cantik dah stylo mylo tapi ketat bahagian dada memang pakai sambil rasa tak ikhlas walaupun lawa.

Design khas buat mak mak menyusu lagi jadi tak perlu risau menyusu pun boleh bergaya letop-letop macam anak dara ,juga wudhu friendly.

Harga asal RM110 exc postage tapi owner kita berbesar hati nak bagi harga jatuh merudum tak bangun dah RM89 exc postage.
Kalau nak tau best ke tak kena cuba dulu lah,berminat boleh pm facebook salsabila ibrahim atau boleh e-mel ke kembara.thahirah93@gmail.com dan kalau malas sangat boleh meseg/whatsapp 0194350810.

Zada jubah nih ada 6 kaler tapi 1 kaler dah sold out tinggal lagi 5 kaler sahaja. Dan untuk kaler maroon hanya tinggal xl/xxl sahaja.

Jom layan gambar Zada Jubah super comfy dan murah nih.


Ukuran untuk rujukan gadis-gadis dan mak mak
 
 kod cream
s-l / xl-xxl

 kod peach
s-l / xl-xxl

kod navy blue
s-l  / xl-xxl

kod maroon
s-l / xl-xxl

 kod bluemint
s-l / xl-xxl

Suggest untuk bridemaids sebab kaler pastel jadi keanggunan sang pengantin tak tenggelam dek si pengapit terlebih melaram.
Jom dapatkan sementara stok yang hujung tanduk ni habis.

No comments: