Halaman

Monday, 9 March 2015

Bella jubah corak moden dan murah

Assalamualaikum.

Nak share lagi jubah yang best dan murah,baru beberapa hari release dah kena restok batch kedua,sangat laku macam pisang goreng panas. Sebab ada yang minta restok,jadi Bella Jubah direstok untuk batch 2. Masih berpeluang untuk dapatkan sementara stok masih ada.

Yang bestnya material Bella Jubah adalah chiffon pastu fully lining dah tak payah susah-susah nak sebok beli inner bagai,memang jimat sangat dah. Tapi sayangnya design ni tak nursing friendly,jadi mak-mak yang menyusu harap pertimbangkan dua kali,tapi kalau dah berkenan jugak nak beli sangat boleh hantar kedai alter letak zip :)

Bella ada dua warna dan satu saiz sahaja.Harga berbeza sebab yang black agak besar dan lebih labuh sedikit.

Jom bergaya dengan Bella Jubah corak moden dengan selesa sebab sopan dan longgar.
 
Bella black RM65 exc pos
free size S-XL

Bella white RM60 exc pos
free size S-L 

Postage sm rm6,ss rm9
Nak order boleh pm Facebook salsabila ibrahim 
Boleh juga whatsapp 0194350810 dan nak order by email pun boleh terus email kembara.thahirah93@gmail.com.
  

No comments: