Halaman

Saturday, 27 April 2013

Suamiku Jururawat

Assalamualaikum.
 Happy+terharu

1st time demam selepas bergelar isteri dan sudah tentu2nya yg merawat+menjaga+teman saya suami yg sabar dengan karenah orang demam. Malam2 minta tomyam,and dia tolong masak(tapi dekat kedai). ^_^
Tolong paksa makan,mandi,jogging walaupun ikutkan badan&hati memang xdaya nak bangun. Seronok jugak jadi orang sakit,nak makan apa,cepat je dapat. Roti,100plus,aiskrim,burger dll. Pelik jugak kalau org lain demam hilang selera makan,tapi saya demam mcm bertambah2 selera makan. ok,demam kali ni macam demam mengada2,kalau demam yg teruk sgt,mmg hilang terus selera makan even ada nasi goreng kailan ikan masin special+ayam masak kicap.

#notahati#Saya tolong dia dpt pahala layan isteri ^_^


Tinta ikhlas Salsabila

No comments: