Halaman

Saturday, 14 November 2015

Hippopo Baby Spa & Wellness

Hi

Lama da tengok orang share pasal baby spa time tu Amani kecik sangat lagi ingatkan ada had umur jadi tunggu la besar sikit nak bawak Amani berspa maklumlahh mak nya takda nak merasa berspa2 masa baby dan memang takda pun tapi sekarang zaman kreatif baby pun berspa :P
Dulu penah tengok ada di Kl nun ja tetiba dapat tau ada Hippopo Baby Spa & Wellness di Queensbay Penang dah dekat jomlerr. Nak amik package terus pun bole dapat diskaun lagi tapi takyah la kita test ja lepas mengidam nak amik package tak mampu la jom spa kat rumah ja lain kali beli kolam rendam mak bapak anak sekali.




Amani amik pakej swim rm48 + massage rm38 + swim diapers rm4.
Rugi amik massage dekat dia sebab dia bukan suka pun kena uli belai2 kalau boleh dia nak masuk dalam kolam balik adalah last2 sempat massage dalam 5-10 minute ja huhu.



Staff sangat friendly,pandai layan bebudak walaupun muka sweet 17 macam belum kawen lagi :)

Berbaloi la sebab tengok Amani happy,kita bayar sambil pejam mata rapat2 pasnih kalo nak berendam lagi guna kolam beli di Tesco kita bertapa sampai kecut boleh ajak abah join sekali.


No comments: